Anlæg af fliser

Information

Når man ønsker en pris på anlæg af fliser, så er der flere faktorer som spiller ind. De priser man ofte ser, ER prisen det koster at etablere, altså en kvm pris på fliser, sand, fugesand og arbejdsløn.
Derfor skal man være opmærksom på, at der vil være ekstra omkostninger, hvis vi skal pille eksisterende fliser op, på det område hvor man ønsker ny belægning.
Skal man have f.eks have udvidet sin nuværende terrasse, og der dermed skal graves græs, og jord væk, og man dermed først skal have gjort en masse forarbejde, inden man kan komme i gang med at ligge de nye fliser, ja så vil der også være en ekstra omkostning der.

Vi ønsker at gøre det så gennemsigtigt for vores kunder, som overhovedet muligt, hvorfor vi oplyser, at man skal være forberedt på ekstra omkostninger, hvis der først skal laves lidt forarbejde inden fliserne kan lægges.

Når fliserne er anlagt, så vil vi altid anbefale, at man får givet sine fliser en omgang imprægnering, dette gør at fliserne er mere modstandsdygtige over for vejr og vind, og dermed holder sig pæne i længere tid.

  • Vi ønsker altid at afgive personlige tilbud når vi snakker anlæg, dog har vi kvm prisen, så har man dermed noget at forholde sig til som udgangspunkt.

    Pris pr kvm: Fra 495 kr. inkl. moms.

    Prisen indeholder: fliser, sand, fugesand, arbejdsløn, og selvfølgelig materialer som skal bruges til opgaven. Du kan vælger mellem: Herregårdssten, fliser i str 30*30, 30*60, 40*40, og 50*50. Ønsker man andre fliser eller har specielle ønsker, kan det også lade sig gøre, der vil dog være et tillæg pr. kvm.

Juuls Haveservice ApS

v. Rasmus Juul Andersen
  • Følg os her:

Information