Skip to main content

Anlæg af græsplæne

Information

Når man taler om anlæg af græsplæne, så er der 2 muligheder der er den helt almindelige som alle kender, hvor man sår græsfrø, så vander man og i løbet af en 14 dage-3 uger spirer der lidt græs op.

Den anden måde, og den som er blevet mere populær, er rullegræs på denne måde får man en grøn græsplæne allerede fra dag 1 af.

Selve forarbejdet til begge dele, er stort set det samme. Der er som sådan ingen ”hemmeligheder” bag en flot græsplæne, men der er alligevel en del arbejdsgange, som der er vigtig at følge.

Den jord, hvor man ønsker at etablere græsplæne på, skal først fræses igennem, det gør vi med en stenrivemaskine, den gør det arbejde, at jorden bliver komprimeret lidt igen, derefter skal man bruge en ”asfaltraver”, fordelen ved den frem for en rive er, at den jævner, og trækker ikke sten med op af jorden, vigtigt man får fjernet alle de løse sten.

Når området er jævnt, og fjernet for sten, så køre man en gittertromle hen over området for at jævne det hele ud, inden man igen tager ”asfaltraver” og retter til en sidste gang.

Og så kan man ellers smide sine frø, eller man kan ofre lidt ekstra penge og få langt rullegræs.

  • Kontakt os for en personlig pris, da vi ikke afgiver pris på sådan en opgave her, uden at have set området først.