Skip to main content

Rensning af træterasser

Information

Hos Juuls Haveservice ApS tilbyder vi en professionel rensning af din træterreasse. Når man har med træ at gøre, bliver materialet meget påvirket af vind, vejr og brug. Derfor anbefaler vi, at du giver din træterreasse de allerbedste forudsætninger for at kunne modstå både sommer og vinter.
Når du vælger at lave en rensning af en træterrasse, så får du ikke alene længere levetid, men du sørger også for at træet kan beholde dets struktur.
Efter rensning og imprægnering har du en træterrasse, der i høj grad er i stand til at afvise smuds og snavs.

Hvordan forgår en rensning af træ?

Vi udfører en professionel rensning af din træterrasse, og derfor bruger vi professionelt udstyr og produkter, som garanterer dig et fantastisk og skånsomt resultat. Vi starter med at sætte terrassen i blød, herefter fortager vi den nødvendige rensning, så den bliver fri for skidt og alger. Efterfølgende påfører vi vores miljøvenlige desinficering. Ønsker man at kæle lidt mere for terrassen, så sliber man terrassen.

Til slut kan man give træet en omgang imprægnering. På den måde er din terrasse mere modstandsdygtig overfor nye angreb. Man kan med fordel give træ imprægnering, så træet ikke så nemt suger vand til sig, og der vil dermed ikke være så stor risiko for at træet kan rådne, eller få den glatte algeoverflade.

Vi anbefaler man giver det en årlig algebehandling, så man holder algevæksten nede.

  • Priser fra 40 kr. inkl. moms pr kvm. 

    Minimumspris på rensning af træterrasser, starter ved 1500 kr. inkl. moms