Skip to main content

Plantning af hæk

Information

Uanset hvilken hæk du gerne vil have sat op, kan vi hjælpe dig. Vi går altid grundigt og professionelt til værks, og kan rådgive dig om alle de forhold, som gør sig gældende, når du skal have en ny hæk. Det kan dreje sig om hækkens vækst, ligesom vi naturligvis inddrager resten af din haves udtryk, når typen af hæk skal findes.

Det er særdeles vigtigt, at du udfører et grundigt forarbejde, inden du starter på plantning af hæk. Du skal eksempelvis være meget opmærksom på den jord, som hækken skal plantes i, og her kan det ofte betale sig at tage en professionel med på råd. Hos Juuls Haveservice er vi eksperter i netop den problematik.

Din hæk skal plantes efter alle kunstens regler, og du skal ikke gå på kompromis med hverken det ene eller det andet. Plantes hækken ikke ordentligt i første omgang, skal arbejdet gøres om – og netop derfor kan det godt betale sig, at du allierer dig med professionelle kræfter, der fikser hækken i første omgang.

Vi bruger udelukkende kvalitetsplanter, og kun planter som har minimum 3 års vækst, samt 2 til 4 sidegrene, som gør du nemmere/hurtigere får en tæt hæk fra bunden af.

  • De 2 mest populære barrodsplanter er, bøgehæk Fagus Sylvatica i højde 80-120 cm, samt liguster Vulgare Liga i højde 100-125 cm her er startprisen 280kr inkl. moms.

    Jordforbedring:
    22 kr. inkl. moms pr løbende meter.

    Leje af fræser, hvis arealet først skal klargøres til planter 1050 kr. inkl. moms.

    Kontakt mig, for et personligt tilbud.