Skip to main content

Fliserens

Information

Det omskiftelige danske klima giver alger og flisepest rigtig gode vækstbetingelser. Derfor vil dine fliser have rigtig godt af en professionel omgang fliserens, hvis de enten begynder at blive mørke i det, eller hvis de bliver angrebet af flisepest. Alger og flisepest skader ikke dine fliser, men de pynter ikke ligefrem på din terrasse eller i din indkørsel.

Rensning af fliser for alger og flisepest, her er der tale om 2 forskellige muligheder, hvis fliserne er angrebet af flisepest bliver fliserne renset dybt i forholde til en algebehandling, her ses det endelige resultat med det samme, med flotte ”nye” fliser.

Måden det sker på, er ved at der vaskes med stor vandmængde med roterende dyser, og med mindre tryk, så sker der ikke noget med overfladerne på fliserne.

Herefter bliver fliserne vasket rene, inden der til slut udlægges et algemiddel, som dræber de sidste mikroorganismer som er tilbage under overfladen på fliserne.

Mange slutter herefter af med at give fliserne en omgang imprægnering, det er vigtigt dette først gives når fliserne er tørre, ellers risikere man at fliserne ikke suger imprægnering ordentlig, og man derfor ikke får det optimale resultat.

Bonus:

Du skal vælge en pakke med imprægnering, hvis du ønsker:

 • En vandpude-effekt, som gør det svære for vand, at trænge ned i fliserne
 • Hindre frostspringer.
 • Reducerer begroningen af mos og alger.
 • Giver et mere langtidsholdbart resultat.

Hvis man ønsker at fliserne, skal holde sig pæne i flere år frem, så anbefaler jeg at man algebehandler sine fliser hvert år, vælger man at lave en fast aftale med os, så gives der en rabatordning.

 • Pris: 47 kr. pr. m2 inkl. moms.

  *Minimumspris på 1.500kr. inkl. moms

  Er fliserne kun angrebet af alger altså kun grønne i overfladen, så får fliserne en form for sæbebehandling, derefter går der 7-10 dage inden det endelige resultat ses, og der igen er flotte ”nye” fliser.

  Her gives der en fast pris på opgaven f.eks koster 100 m2 600 kr. inkl. moms.