Fliserens

Information

Det omskiftelige danske klima giver alger og flisepest rigtig gode vækstbetingelser. Derfor vil dine fliser have rigtig godt af en professionel omgang fliserens, hvis de enten begynder at blive mørke i det, eller hvis de bliver angrebet af flisepest. Alger og flisepest skader ikke dine fliser, men de pynter ikke ligefrem på din terrasse eller i din indkørsel.

Rensning af fliser for alger og flisepest, her er der tale om 2 forskellige muligheder, hvis fliserne er angrebet af flisepest bliver fliserne renset dybt i forholde til en algebehandling, her ses det endelige resultat med det samme, med flotte ”nye” fliser.

Måden det sker på, er ved at der vaskes med stor vandmængde med roterende dyser, og med mindre tryk, så sker der ikke noget med overfladerne på fliserne.

Herefter bliver fliserne vasket rene, inden der til slut udlægges et algemiddel, som dræber de sidste mikroorganismer som er tilbage under overfladen på fliserne.

//

Hvis man ønsker at fliserne, skal holde sig pæne i flere år frem, så anbefaler jeg at man algebehandler sine fliser hvert år, vælger man at lave en fast aftale med os, så gives der en rabatordning.

  • Pris: 45 kr. pr. m2 inkl. moms.

    Stenmel/fugesand kan tilkøbes: 10 kr. pr. m2.

    Imprægnering kan tilkøbes for; 20 kr. pr. m2  

    Er fliserne kun angrebet af alger altså kun grønne i overfladen, så får fliserne en form for sæbebehandling, derefter går der 7-10 dage inden det endelige resultat ses, og der igen er flotte ”nye” fliser.

    Her gives der en fast pris på opgaven f.eks koster 100 m2 500 kr. inkl. moms.

Juuls Haveservice ApS

v. Rasmus Juul Andersen

Sneumvej 47
9430 Vadum
+ 45 23270317

Følg os her