Skip to main content

Stubfræsning

Information

Hvis du har en stor træstub eller måske flere, så er en manuel opgravning både tidskrævende og fysisk hårdt arbejde. Og ikke noget der er super godt for ryggen, for det kan mærkes i mange dage efter.

Den nemmeste, hurtigste og dyreste løsning til at fjerne en irriterende træstub i haven og generelt træfældning, er at hyre en professionel til at lave en stubfræsning.

Stubfræsning foretages ved at bruge en stubfræser der vel nærmeste er på en størrelse med en lille havetraktor. Stubfræseren fræser omkring 30-40 cm. under terræn, så den øverste del af træstubben fræses i stykker.

Ved en stubfræsning vil fræseren raspe træstubben, så der skabes små stykker flis. Dette sammen med muld, er mere eller mindre eneste bevis på at der stod en stor træstub.

  • Stubfræseren er en nem og relativt billig løsning.
  • En løsning der får gjort arbejdet hurtigt.
  • Du kan hurtigt få planter eller græs til at gro hvor stubben stod.
  • Du kan bruge en stubfræser stort set alle steder.
  • Du kan bruge den træflis som den efterlader, i dine bede.

Det koster selvfølgelig penge at hyre en professionel til at foretage arbejdet, frem for at leje en stubfræseren i byggemarkedet og foretage arbejdet selv.
Kontakt mig endelig, gerne med et par billeder, så kan du hurtig få et prisoverslag, på din opgave.

  • Prisen for at fjerne en træstub, ligger på mellem 800-5.000 kr. pr. træstub. hvor priserne varierer alt afhængig af arbejde, kørsel, oprydning, miljøtiltag, materialer osv. Er der flere træstubbe i samme have/område vil der selvfølgelig være rabat at hente.